PROFIL - Thomas Jensens

Omdömen (23)

www.computersalg.dk

Et sted jeg handler igen.

Bestilte en Sony Mp3-afspiller til en god pris. Betaling og information undervejs var som det skulle være. Det eneste jeg gerne ville have set, var at det ikke havde taget 3-4 dage at modtage varen, fordi den befandt sig på et fjernlager. Men igen, det er et luksusproblem og nu ved jeg det til næste gang. :) Men alt i alt en rigtig god oplevelse.

Postdanmark

God, løbende information

Min pakke ankom i løbet af en dags tid og med løbende informationer på email. :)

netsalg.biz

Uhyggelig hurtig :)

Bestilte et par solbriller mandag som ankom fragtfrit tirsdag. :)

Proshop

Nemt og hurtigt

Bestilte 2 x 64 gb Sandisk Extreme memory kort til mit kamera onsdag lige før midnat. Modtog kort efter ordrebekræftelse og dernæst løbende information vedrørende min forsendelse, som ankom fredag til en Postdk døgnboks. :) Kan helt klart anbefales, hvis du mangler et professionelt sted at handle hardware online.

fotokoch.de

Perfect except for an English website version

I ordered a Tokina 12-24mm lens for my Nikon D7100, which was about 150 Euro cheaper at Fotokoch.de, than in the Danish shops. The purchase was very pleasent and it took about 4 days for my lens to arrive. The price was really good and also the informative emails after my purchase. My only regret is that the site isn't available in English, since my German isn't all that good. But definitely a shop I will be using again when buying equipment for my camera. :)

Bingo Foto

God og fornuftig service til førstegangskøber

Var forbi butikken i NV her til formiddag, for at investere i mit første Nikon dslr kamera. Flink og fornuftig sælger. Bestemt en butik jeg har tænkt mig at besøge flere gange, når min økonomi er til det igen. :)

Stine Lange Nielsen tyckte detta omdöme var användbart

billigsport24.dk

Helt efter planen

Købte et par sko til en rigtig god pris, leveret 2 dage efter med PostDK. Eneste minus er at de ikke har flere af det bestemte mærke, for jeg ville godt have købt et par ekstra til den pris.

Dustinhome

Helt efter bogen

Bestilte fredag aften 2 x 16 gb Sandisk memory cards til mit digital kamera, for 279,- + 59 i porto. Bortset fra portoen, som jo skyldes PestDanmark, var det et super godt tilbud. Pakken ankom med pakkepost her til formiddag, altså afsendt igår mandag. Begge kort er nu afprøvet, virker perfekt og alt er som det skal være.
Dejligt når nethandel foregår så nemt og elegant. Helt sikkert en butik jeg vil benytte igen. :)

A Inspektionbilsyn

Rigtig god service i Brønshøj

Har netop været til periodisk syn idag og for første gang benyttet A-Inspektion bilsyn i Brønshøj. Det var en rigtig positiv oplevelse, venlig og forklarende service på stedet og så er det jo altid rart, når ens Toyota fra '98 nærmest skamroses. :) Helt sikkert et sted jeg vil besøge igen.

Bodystore.dk

Super sted at handle protein online

Jeg bestilte denne gang 4,5 kg Dymatize Elite Whey Berry Blast (sublim smag, hvad enten det er 2,3 kg eller 4,5 kg udgaven) tirsdag d.1. januar, hvor der selvfølgelig var lukket.
Fredag modtog jeg produktet, altså en leveringstid på ca.2-3 dage, hvilket er ok, uden at være imponerende. Kæmpede også med at få lov til at bestille mit produkt, fordi jeg ikke kunne se at man skulle logge ind for at afsende ordren. Da jeg havde glemt min kode fra tidligere, bad jeg om gensendelse af koden. Der skete intet i over en halv time, så jeg bad igen om gensendelse af koden, hvorefter jeg modtog 2 emails. Mit bud er, at jeg ikke er den eneste, som ikke gider bruge for meget tid på at få lov at bestille, så det ville være rart hvis denne del af hjemmesiden blev gjort mere brugervenlig. Man bli'r lidt anstrengt, når man udfylder alle felterne til bestilling og så "straffes" fordi man er tidligere kunde og skal logge ind, for at kunne bestille, specielt når login muligheden ikke springer en direkte i øjnene.
Anyway, 599kr. for 4,5 kg proteinpulver er stadigvæk væsentligt billigere, end hvis jeg skulle købe eksempelvis Nutramino i mit lokale center. Så jeg handler hos Bodystore igen, forretningen er trods alt reel, billig og meget troværdig. :)
---------------------------------------------------------------------------------------
Jeg bestilte 4,5 kg Dymatize Elite Whey for 549,- i søndags, modtog pakken igår torsdag. Leveringstiden er lidt lang, men prisen var virkelig lav for produktet. Desuden var jeg blevet gjort opmærksom på leveringstiden af Bodystore, så det var acceptabelt.
At fragten er gratis og man oven i det får to gratis produkter med i købet, er jeg ret imponeret over. :)
At smagen af chokolade og mint ikke er god, for at sige det mildt, er så noget helt andet. Jeg prøvede en lignende kasse, blot med Rich chocolate, fra en anden netbutik for nogle måneder siden og det var heller ikke det store hit smagsmæssigt (vænnede mig dog til smagen med tiden og håber det samme er tilfældet denne gang). Generelt vil jeg, når jeg ikke skal spare, vælge at købe 2,3 kg bøtterne med Dymatize protein fremover, da de smager fantastisk (ihvertfald både deres banan og wild berries).
Men alt i alt helt sikkert en butik jeg vil anbefale til andre. :)

Bodylab

Næsten perfekt

Købte 2 x 2 kg valleprotein, som jeg modtog 1-2 dage senere.
Pulveret smager ganske ok, men både i den bestilte banan og chokolade udgave savner jeg mere smag. Har godt læst noget om, at de ikke overkompenserer for et middelmådigt produkt, ved at overdrive smagen, men det smager ikke af ret meget.
Synes måske også godt man kunne spare lidt mere, når man køber flere bøtter på en gang, end det lille beløb man reelt sparer. Selve produktet virker dog troværdigt nok i mine øjne.

Tegma ApS

Bedre sent end aldrig :)

Det lader til at der er sket ting og sager siden min første bestilling. Denne gang foregik det hele langt mere professionelt, leveringen skete i løbet af 2 dage og god information pr. email undervejs. Ydermere afsluttende mail efter modtagelsen af pakken. Transporten var 13kr. dyrere med GLS denne gang, men selve varen stadigvæk meget billig. :) Forude venter nu yderligere 250 rolige nætter takket være en ny kasse ørepropper.
Alt i alt en meget bedre oplevelse end første gang jeg handlede hos Tegma. :)
--------------------------------------------------------------------------------------
Bestilte d.31.12. en kasse med 250 classic ear ørepropper (har en til tider larmende overbo) til 339,07 inkl. levering til en GLS-pakkeshop i nærheden.
Jeg modtog en ordrebekræftelse samme dag, samt endnu en kopi i fredags og idag kom så en mail om at leveringen var afsluttet.
4 stjerner fordi ørepropperne, til trods for lang leveringstid, var meget billige og fordi min anmeldelse nu er Tegma's første på Trustpilot. Vil handle der igen, nu er jeg trods alt forberedt på at tingene ta'r den tid, tingene ta'r. :)

Gymnordic.com

Billigt og lynhurtigt :)

Igår torsdag omkring klokken 13, bestilte jeg en 4,5 kg Elite Whey Dymatize proteinpulver til 619kr., hvormed leveringen var gratis (alle køb over 500kr.). Idag klokken 13:04 fik jeg pakken udleveret af Postdanmark. :) Fænomenalt! Proteinpulver både bedre og billigere end mit tidligere mærke og bestillingen inden klokken 14 gjorde at pakken var her allerede idag. Min nye yndlingsbutik på nettet. :)

batteribyen.dk

Helt efter planen

Jeg købte et batteri til min Beocom 4 telefon, fordi den hele tiden løb tør for strøm. Dernæst købte jeg en oplader til batterierne fra mit kamera (Canon NB-5L). Dette kostede mig inkl. porto 268kr.
Jeg bestilte fredag formiddag og havde jeg været hjemme lørdag morgen, hvor Postdanmark tilsyneladende havde prøvet at aflevere brevet/pakken, havde jeg modtaget varerne allerede dér. Det var jeg ikke, så det blev mandag jeg kunne hente pakken, men det var jo min egen skyld. Alt i alt en perfekt oplevelse, nemt og hurtigt, som nethandel bør fungere. :)

wupti.com

Billigt og hurtigt

Jeg bestilte et kompatibelt batteri til mit digital kamera. Et originalt kostede min. 350kr. hos en konkurrent, men Wupti havde et no-name til 103kr. inkl. porto, hvilket jeg bestilte. Dagen efter lå det i min postkasse. :)
Imponerende service og helt sikkert et sted jeg handler igen. :)

avXperten.dk

Næsten perfekt

Jeg bestilte et usb-kabel til min Samsung telefon lørdag aften på deres hjemmeside. Resultatet var en defekt bekræftelsesside og da jeg ingen ordremodtagelse modtog, bestilte jeg igen med samme resultat, til trods for at jeg normalt er klogere end som så..
Mandag morgen modtog jeg så bekræftelse på 2 x bestilling af kabel og ringede til dem. I løbet af en time, var pengene tilbageført for det ene.
Kablerne viste sig desværre at være blevet afsendt, så jeg måtte retur til posthuset med det ene.
Men bortset fra det er jeg yderst tilfreds med betjeningen, krediteringen og leveringen. Nu ved jeg hvor jeg skal købe kabler næste gang. :)

Belladyreklinik

Brønshøjs bedste dyrlæge(r)

Som ejer af en efterhånden særdeles gammel kat (20+), er det rart at vide at ens dyrlæge bekymrer sig om ens kæledyr og aldrig tager nogen chancer. Prismæssigt ligger klinikken måske ikke i den billige ende (har ikke så meget at sammenligne med), men de er super søde at besøge og ved en imponerende mængde om dyr. Annette kan kun anbefales på det kraftigste (den eneste af dyrlægerne jeg har erfaring med) i forbindelse med katte i alle aldre, endda selvom hendes ekspertise så vidt jeg husker ligger indenfor krybdyr. Susan i receptionen er altid flink, den sidste dyrlæge har jeg ingen erfaring med, men han virker også som en flink fyr.
Under alle omstændigheder er det et sted jeg gerne lægger mine penge, når jeg ved hvor dygtige og venlige de er på klinikken.
Jeg savner måske nogle længere åbningstider, men det kan man jo ikke altid bestemme over.
Kort opsumeret en dyrlæge praksis jeg aldrig har tvivl omkring og som altid kan hjælpe. :)

Netto

Den gode og den onde Netto..

Netto butikken i Brønshøj, nær Superbrugsen Søholm, er en butik man kun bør nærme sig bestemte tider af dagen. De har som regel et godt udvalg, men kassebemandingen er sindssygt dårlig. Ofte har jeg oplevet at stå i kø hele vejen ned forbi en lang reol, som fører til kassen, både ved frokosttid og specielt sidst på eftermiddagen/aftenen. Tit virker det som om de unge medarbejder prøver ihærdigt, at holde sig væk fra kassen, måske en sur tjans, men det er sgu' for sølle, når man lægger sine penge hos dem, at skulle stå i kø i 15-20 minutter.

Nettoen mod Husum, skråt over for AGL, er til gengæld imponerende behagelig at handle ind i. Allerhøjst et par minutter i kø, hvis man ikke kommer til med det samme og også et ganske godt udvalg af varer. Samtidig er der plads til at man kan gå rundt, uden at skulle styre udenom andre handlende og varer, der skal stilles på plads.
I denne Netto kan man samtidig købe cigaretter, hvilket de skal have ros for, nu jeg aldrig har været ude for den mulighed, i andre Netto forretninger. Betjeningen er ikke super spændende nogle af stederne, men varerne er som regel billige.

Superbrugsen

Superbrugsen Søholm

Jeg synes godt denne butik kunne oppe sig en anelse. Prismærkningen har jeg flere gange været ude for, at man skal holde godt øje med på bonen, for der kan tit forsvinde nogle ekstra kroner. Smøgerne af det mærke jeg ryger, er alt for ofte udsolgt, lige så vel som simple grøntsager (salat eksempelvis) er det i sommermånederne. Kattegrus har de kun en variant af, selvom de tidligere havde bedre alternativer end det nuværende, som jeg aldrig køber. Betjeningen er altid sød og venlig, men den eller de der står for varebestilling, skulle have en kraftig opsang. Datomærkningen skal man igen også være opmærksom på, ihvertfald hvis man spiser bestemte morgenmadsprodukter, hvor der af og til gemmer sig gamle æsker.

Går man derimod op til Brønshøj Torv's Superbrugsen, er billedet helt anderledes. Kattegruset ligger i rigelige mængder, såvel som resten af varerne. Betjeningen her er måske lidt mere upersonlig, men forretningen også større, ligesom kundemængden.

Aldi

Aldi, Bellahøj

Jeg er sindssygt glad for min Aldi butik, på hjørnet af Frederikssundsvej 131 og hvad den anden vej nu hedder, i Bellahøj området. De har altid åbent, har altid masser af varer og er søde og venlige i betjeningen. At tysk mad så måske ikke er det allermest ophidsende, er så noget helt andet, men selve butikken og personalet er i top. Og ved man hvilke varer man går efter, kan man spare rigtigt mange penge. Så, tak for det :)

Sadie Ruben tyckte detta omdöme var användbart

Arsima

Gedigent tøj, kæmpe udvalg og rar betjening.

Jeg stødte på Arsima ved et rent tilfælde, i min jagt på en selvlysende hue. Arsima viste sig at have denne type hue, oven i købet i Thinsulate og i forskellige varianter, til meget få penge. Derfor skrev jeg til dem, for at høre om man som privatperson kunne handle hos dem? Mailen blev sendt ved midnatstid og næste morgen fik jeg svar, både mht. prisen på huen, samt at de handlede med privatpersoner, såvel som firmaer. Jeg skrev så og spurgte, om man bare kunne komme forbi i Rødovre, hvor en af deres butikker liggende og fik hurtigt svar tilbage, at det kunne man sagtens, kombineret med en beskrivelse af både adresse og alle de forskellige typer betaling de modtog.
Jeg tog så derud og opdagede, at de havde tonsvis af lækre ting, arbejdstøj, solbriller, fleece hættetrøjer, jakker og hvad ved jeg. Betjeningen var super venlig og Arsimas priser ligger virkelig i bund. Der kommer jeg med sikkerhed til at bruge lidt for mange penge fremover :)
Går du/I ind på deres hjemmeside, så sørg for at se hele kataloget igennem (cirka 19 mb, så vidt jeg husker), der er næsten alt mellem himmel og jord gemt derude.

Dansk Bredbaand

Faktisk rigtigt godt tilfreds, trods al den negative omtale her.

Jeg har haft Dansk Bredbånd i snart 6 år og det har fungeret upåklageligt, både hvad angår internet, telefoni og kabeltv. Selvfølgelig har der været et par enkelte nedbrud på forbindelsen, men hver gang har det højst varet et par timer og antallet kan tælles på én hånd. Det synes jeg faktisk er meget godt gået. Ind imellem kommer jeg til at mindes de gamle TDC dage og glæder mig over, at jeg har DB. Priserne kunne måske godt snart lempes lidt til kundernes favør, men igen, kontra TDC kan jeg ikke stille mig utilfreds. Oven i købet havde jeg væsentlig flere nedbrud hos TDC og betalte langt mere for produkter, som ikke engang var halvt så fordelagtige. En fejlmelding før jeg fik DB, varede ofte flere dage og hvis en tekniker var påkrævet, op til længere end en uge. Jeg håber inderligt, at selskabet vokser sig stærkt som en del af Waoo, for jeg har ærligt talt ikke den mindste lyst til at skifte til en anden udbyder, hverken når det drejer sig om internet-, kabeltv- eller telefonileverandør.
Måske har jeg været specielt heldig som kunde, men jeg tror der også er mange der ligesom jeg, har haft en rigtig god og funktionel oplevelse med Dansk Bredbånd.

Cdon

Hurtig levering og super pris

Jeg bestilte onsdag d.23. december, om aftenen, 7 sæson'er Star Trek Voyager. De ankom tirsdag d.30., til trods for diverse helligdage undervejs.
Transporten for ialt 3,5 kilo, var 29kr., der var rabat på samtlige bokse og desuden en ekstra rabat på 160kr. for første sæson af serier generelt. Super pris og super levering.
De eneste to ting jeg godt kunne savne, hvis jeg skal nævne noget, er:
En besked på den første mail, om at Track'n Trace nummer ville blive oplyst ved afsendelsen.
Mulighed for at angive privatadresse og en anden leveringsadresse, så jeg ikke skulle tage chancen og angive firmaadressen som hjemmeadresse.
Men det er petitesser, alt i alt har CDON.com rigtigt gode priser og jeg stoler lige så meget på dem idag, som jeg gjorde da jeg sidst bestilte dvd film online. Næste onlinekøb bliver samme sted :)

PROFIL - Thomas Jensens

profil bild av Thomas Jensen
Thomas Jensen
Recensent
Man, 1975
Danmark

Profiltext