PROFIL - Stefanie Hansens

Omdömen (22)

Ginatricot

Love.

Jeg havde egentligt bedømt Gina Tricot med middel stjerne og en lidt la-la beskrivelse. Men må æde mine ord igen. Er blevet besat af Gina Tricot! Deres udvalg er blevet væsentligt bedre, men ret hurtigt udsolgt (derfor ikke alle stjerner :-)). Men jeg elsker deres tøj, og deres webside er overskuelig, nem, og tøjet til rimlige priser.

DSB

Dyrt og snobbede mennesker.

Jeg ærger mig over at være afhæning af DSB, for det er pisse dyrt. Jeg forstår ikke hvorfor de vil have folk til at tage de offentlige transport når de er så dyrt? Nå, men i kundeservice er de snobbet, og du får bare smasket et "det er dit eget problem" i hovedet.

Og så er det også for dårligt at de ikke laver noget "hjælp" til folk med barnevogne. For jeg kan sgu ikke lave en aftale med en ven eller familie eller min kæreste, der arbejder til kl 9 om morgenen, at de skal stå på perronen kl 7.23 hver dag, fordi dsb ikke kan og vil hjælpe folk med barnevogne. Fire gange har jeg ikke kunne komme med toget, fordi der ikke var nogle passagere der skulle med toget og togkontrolløren ville ikke hjælpe. Det er fandme surt, når man skal videre i skole/arbejde.

Kunde, Teddy Teit Borring, Mikkel Bering, Jane Nilsenoch Emil Dan Kreutzfeldt Rasmussen tyckte detta omdöme var användbart

Chopar

Kanon flotte dragter!

Ingen tvivl om deres kvalitet er i orden og deres udvalg er godt. Et plus for deres hjælp til eget design. Derud over en pluds for deres lagersalg de har haft arrangeret. Jeg savner dog noget på fyn (Middelfart hehe ;-))

De har dog lavet fejl ved at putte en dragt for meget på bestillingssedlen. Men det kan løses med hjælp af de søde mennesker bag :-)

Just-Eat.dk Aps

Trist.

Havde en dårlig oplevelse, derfor kun 3 stjerner. Vores ordre, betalt med kort, var blevet godkendt, men efter 20 min forsinkelse ringede vi til biksen, for at høre hvor længe endnu. Men i følge ejeren havde vi ikke bestilt noget. Det kunne vi bekræfte da vi havde ordrenr. men han var stædig. Vi ringede derfor til just-eat kundeservice, men det tog 40 min mellem os, kundeservice og biksen at få det hele på plads og pengene retur, og vi endte med nogle rugbrødsmadder.

Det er super træls når vi har ordrenr og kvittering på køb, at det skal tage så lang tid for at få pengene retur. Ja, endda da pizzamanden ikke havde styr på det.

den 31 januari 2012

Svar från Just-Eat.dk Aps

Hej Stefanie

Tak for din bedømmelse.

Jeg beklager meget den situation du har været ude for.
De burde naturligvis få pengene retur i den givende situation. Jeg vil meget gerne se din ordre, for at finde ud af hvad der er sket. På den måde har vi bedre mulighed for at forbedre os.

Det er selvfølgelig dybt beklageligt, at du har ventet så længe på din mad og bagefter på dine penge. Hvis du mod forventning, stadig skulle have problemer må du naturligvis gerne skrive disse til mig på trustpilot@just-eat.dk

Mvh. Mette, Kundeservice, Just Eat

Nelly

Glad for nelly.

Nogle lækre, sprøde kjoler fra nelly. Har kun købt kjoler fra nelly, og er rigtig glad, priserne er forholdsvis gode og levering er super! Jeg er tilfreds :-)

Doid

Kedelig chatsite.

Doid var sjovere før i tiden, nu er den snart død.
Der var blevet flere ting, men intet er sket endnu. Gav en thumbs up for deres debatter, da man altid kunne finde svar, eller i hvertfald få svar. Den registerer heller ikke ordenligt mere, for du står som online, selvom du er offline. Jeg tror de har tabt kampen mod facebook ;-)

Mikkel Bering tyckte detta omdöme var användbart

Google

Hvad skulle jeg gøre uden google?

Jeg ville aldrig kunne undvære google. Enkel, nem og uundværlig! :-)
Og så er det jo bare skide sjovt med de 'gadget' ;)

Skat

Kuk kuk..

Jeg fatter simpelthen klap af deres hjemmeside. Den er alt for rodet.

Jan Sørensen tyckte detta omdöme var användbart

Komogvind

Kedeligt.

Træls at man aldrig vinder en ski'. Tror det er snyd..
Spillene er efterhånden ved at blive kedelig, men kan dog også lide at den ikke skifter udseende osv. hver anden dag som andre sider nu gør. Den er ok når man virkelig ikke har andet at lave.

Facebook

Skuffende...

Efter min mening bliver facebook dårligere og dårligere.
Jeg har også valgt at når tidslinjen "indtræder" bliver det slut med facebook. God når der skal holdes kontakt med familie der bor udenlands fx.

Facebook på mobil er noget værre lort, og får aldrig notifikationer - hvis folk har skrevet til mig, ser jeg det først næste gang jeg logger på med computer. Der står tit ingen forbindelse, selvom den er på nettet. Går tit i stå og nu er den bare blevet træls.

Jensens

Ok mad engang i mellem.

De skifter mange gange. De fleste gange har jeg dog kun haft positive oplevelser, men nogle gange har jeg fået severet kold mad, og den "bland-selv-salat" er rippet, og bliver ikke fyldt op, eller også er det hele blandet og griset ud over det hele. Bordene har få gange været tilsvinet når vi har fået plads ved bordet. Måske hygiejnen skal strammes lidt op eller er jeg bare sart? Ellers god mad.

REMA 1000

Gode priser.

Rema1000 er en af favoritbutikkerne her! Der er orden og styr på butikken, fremfor nogle andre her i byen. Deres priser er gode og billige. Websiden er super med deres madplan og online tilbudsavis, hvor det er muligt at lave indkøbssedlen :-)

Smukkeriet

Ros til den store guldmedalje.

Kanon gode, billige priser, og hun kører nogle gode tilbud igang i mellem, fx. "nytårstilbud" og "decembertilbud". Vil klart anbefale at få lavet extensions hos smukkeriet. Super sød ejer og håret er super kvalitet fra maikan.dk. Har set flere steder hvor det koster 1000 kr pr bane. Her får du alle baner (glat, 53cm) incl. klip og vejledning til 1350 kr. Billigt, billigt, billigt! Kun positivt tilbagemeldinger herfra :-)

Eurotoys

Dejlig stort udvalg.

Der er meget at vælge i mellem, som man ikke finder i BR og Toys'r'us. Bestilte et syngende toilet, eller hvad de kaldte det, og roser dem for deres super hurtige levering.

De er selvfølgelig en smule dyre, og der er tit udsolgt af deres varer :-(
Også ligenu på den cykel lillemanden skulle have i gave... Æv æv.

Middelfart Sparekasse

Ok bank.

En god og fin bank. Tror dog jeg vælger at skifte rådgiver. Muligvis bank. Der mangler lidt "unge"-rådgivning/hjælp eller hvad det end hedder :-)

den 3 juli 2012

Svar från Middelfart Sparekasse

Hej Stefanie,

Tak for din anmeldelse og dit input i forhold til rådgivning af unge kunder.

Jeg vil anbefale at du tager en snak med din nuværende rådgivere om dine specifikke behov.

Venlig hilsen
Kristian
Middelfart Sparekasse

Mcdonalds

Iiiiiim lovin it.

Jep, mac er ulækkert og alligevel spiser jeg(vi) det. Uden tvivl tænker jeg altid hvor er klamt det egentligt er og alle de skønne 'skræmme'billeder, men det smager jo godt. I hvertfald her i byen :-)

Ikea

Ikea, ikea, ikea..

Er det ikke blevet til en "standard"ting at der altid er fejl i Ikeas møbelpakker? :-) Jeg er storforbruger af Ikea og deres billige møbler, pynteting, køkkengrej osv. En del af tingene pga. de 'fede designs', en del pga. den fabelagtige pris ;-) Men storset hvergang jeg har købt Ikea produkter har der været en forkert ting, enten den forkerte plade til tv-bordet, eller de forkerte skruer til skrivebordet... De første par gange blev jeg sur og tvær, nu er det mere en "typisk-ikea".. Håber selvfølgelig at de får styr på det, men ellers dejlig butik! :-D

Maikan

Super side!

Kan kun anbefale maikan.dk!
Har fået flettet hår fra maikan i, og de fortjener ros for deres hår. Det er super kvalitet!! Bestilte lige efter opsætningen, torsdag aften, deres loop børste, og den var der lørdag formiddag. Så webshoppen kan også kun anbefales ;-)

PHure Beautyproducts

Midt i mellem.

Bestilte en pakke clip-on hairextensions, nok til en fuld extensions, ros til den super hurtig levering! Men da jeg åbende pakken med extentions var der næsten ikke noget "hår på" Der var store "huller" hvor der manglede hår. Jeg sendte straks mails afsted, men fik aldrig svar. Fik dog en veninde til at fikse håret, da jeg ikke havde tålmodighed til at vente på phure.

Miss Del Nasi tyckte detta omdöme var användbart

Trendsales

Trendsalesholic.

Kan man kalde det dét? Jeg handler i hvertfald på trendsales. Muligvis min nummer 239 handel på trendsales i dag.. Jeg synes det er nemt og overskueligt, hvis ikke, er supporten der til at hjælpe. Sælgere og købere er flinke og rare. Søgemulighederne er super! Nok den eneste køb-og-salg side jeg føler mig tryg ved :-)

den 7 februari 2012

Svar från Trendsales

Hej Stefanie

Tusind tak for de fine ord, dem er vi rigtigt glade for! Vi gør rigtigt meget for at holde sitet sikkert, og det er derfor dejligt at høre, at du føler dig tryg på sitet :-)

Endnu engang tak for de finde ord!

Cecilie Lind, Supportchef

HM

På godt og ondt.

Har stortset altid handlet hos H&M, er rigtig glad for H&M BUTIKKERNE. Men webshoppen handler jeg aldrig mere ved, eftersom jeg "skylder" dem penge for noget jeg aldrig har fået tilsendt.

Bestilte en masse tøj herunder en skjorte der først ville komme senere, da den ikke var på lager på daværende tidspunkt. Det er så hvad det er. Den store pakke med tøj kom aldrig eller en lap fra posthuset hvorpå at der pakken var ankommet. Jeg kørte på posthuset for at tjekke, men der var intet der var kommet. Derefter ringede jeg til H&M og forklarede dem at jeg hverken havde set synet af en afhentningsseddel fra posthuset eller min pakke. De fortalte at de kunne se den lå på posthuset og ventede på at blive hentet, jeg kørte igen på posthuset, men der var ikke nogen pakke!! Dagen efter ringede jeg endnu engang, men så var pakken lige pludselig sendt tilbage til dem, og så opgav jeg. Modtog derefter en regning for at de havde fået pakken tilbage.
Om det er postvæsnets fejl eller H&M er for mig ligegyldigt, jeg vil ikke betale for noget jeg ikke har set skyggen af.

Derfor handler jeg kun i butikkerne, men det er super træls, da jeg ikke bor i nærheden H&M :-(

Waoo!

Allerede skidt fra start.

Bestilte stor tvpakke fra waoo, herunder også tv på nettet, og allerede der går det galt.Der kom aldrig en pakke med boksen. Efter flere forgæves forsøg på kontakt, lykkedes det endeligt at komme igennem, og få afvide at vi aldrig havde bestilt noget. Vi bestilte forfra over tlf. IGEN!, og alligevel gik der længe før der lå en boks med posten.

Boksen er langsom, reagere rigtig elendigt og går i stå tusind gange.
Måtte slukke for boksen og så vente 10 min på at det hele startede op igen, kunne så bruge den i 20 min før den gik i stå igen.
Umuligt at få hjælp til dette hos waoo.. Fiks det!

Derud over virker waoo web tv aldrig! Den går altid i sort, og så kan du bare ikke se mere tv. Er lige logget på igen, men vælger så ikke at starte op.. Kan se maks 30 min. på web tv, og så vælger den at gå i sort og skal derfor logge ud og logge ind igen et par gange før det virker.

Waoo kundeservice må tydeligvis ikke havde nogle former for viden, da man aldrig kan komme i kontakt med dem, medmindre du opsiger abonnement, hvilket der lige er gjort.

Håber ikke at de begynder at vil kræve penge efterfølgende opsigelsen, som jeg kan læse der er blevet gjort ved flere...

PROFIL - Stefanie Hansens

profil bild av Stefanie Hansen
Stefanie Hansen
Recensent
Kvinna, 1991
Middelfart, Danmark

Profiltext

Jeg må høre til kategorien "shopaholics". Jeg handler mere på nettet end i butikkerne. "Shopping er også en sport. Finger-sport nu om dage"


Studerende og mor på fuldtid.