PROFIL - Sjoerd Wubs´

Omdömen (5)

Large

Super site allen laatste magazine niet ontvangen.

Large.nl is een super bedrijf. alleen jammer dat ik de large magazine niet heb ontvangen ook niet na het doorgeven door het ontvangen mailtje van large.nl dat de magazines verstuurd zijn en als je hem niet had ontvangen kon je het doorgeven netjes gedaan maar niks ontvangen.Verder ben ik zeer tevreden over large.nl daarom op dit moment de 4 sterren.

Hyves

Valt steeds meer tegen

jammer genoeg valt Hyves steeds meer tegen. had voor 1 jaar goldmember gekocht maar voor de prijs is het wel een tegen valer.
Facebook neemt steeds meer de macht over. tijd om Hyves eens te vernieuwen!!

Conrad.nl

Zeer goede producten en levering

Een paar maandengeleden een draaitafel gekocht bij Conrad. het werkt nog super voor de prijs/kwaliteitsverhouding. en de bestelling was netjes binnen de verwachte 2 leverdagen binnen. komt zeer zeker nog een volgende bestelling.

T Mobile

goede prijs/kwaliteits verhouding

ondanks de kritiek of andere negatieve dingen bij T-Mobile. ben ik zelf een zeer tevreden klant. na een paar keer prepaid te hebben gehad. heb ik gekozen voor een abonnement . tot nu toe geen spijt van en als je vragen hebt wordt je altijd zeer netjes geholpen door de verkopers in de winkel.

123envelop

Goed kwaliteit en snelle levering

Een paar proef enveloppen en pakketten aangevraagd werd netjes binnen 2 dagen geleverd. de kwaliteit is super en ga binnenkort als het nodig is zeker een bestelling plaatsen. twijfelt u nog? dan hoeft dat echt niet. dit bedrijf is in een zin: klantvriendelijk in elk opzicht

PROFIL - Sjoerd Wubs´

profil bild av Sjoerd Wubs
Sjoerd Wubs
Recensent
1991
Zutphen, Nederländerna

Profiltext