PROFIL - Anita Nielsens

Omdömen (3)

Chilihotpot

Alt i alt dårligt valg

Køber 7 stk. sweeet deal, hvoraf 1 af dem er en hotpot.
Kontakter restauranten og bestiller bord og informerer omkring hvor mange der har bestilt buffet og hotpot.
Pigen i telefonen fortæller mig at man mindst skal have købt 2 stk. hotpot for, at man kan bruge dem ? øhh det står der ingen steder og jeg konfronterer hende med at jeg ikke accepterer dette, da dette er deres fejl og ikke min, hun snakker med chefen, som hårdnakket holder på, at vi skal købe 1 til for at kan bruge den. Ellers vil han gerne betale denne persons sodavand, Ja tak det er flot når hotpot koster 35 kr. mere end buffeten, så rent faktisk har jeg betalt for den, hvis den laves om til buffet.
Jeg snakker selv med ham dagen efter da jeg ikke forstår hans holdning og han bliver noget sur over, at jeg ikke vil tage imod hans tilbud om sodavand, han giver nu sweet deal skylden, hvilket jeg igen forsøger, at forklare ham, at jeg egentlig er helt ligeglad med og at jeg stadig har krav p, at få det jeg har købt og betalt , han nærmest råber af mig, at jeg så kan få mine penge retur og finde et andet sted. Tjekker efterfølgende på sweet deal og de har intet hørt fra denne restaurant omkring at noget skulle rettes selvom de nu har vist, at der var et problem i 2 dage, så tænk jer om inden I bestiller hos dem, det er falsk reklame og I får ikke det i betaler for og ejeren er ukompetent og arrogant og bestemt ikke kunde minded.
Vi har fundet et andet sted at spise og vi kommer aldrig mere på hotspot.

Cdon

Ventet 5 uger på mine varer.

Jeg bestilte en dvd hos cdon og har stadig efter 5 uger ikke modtaget den, selvom der ved bestilling stod 5 til 7 dage. ( pengene bliver jo trukket dagen efter)
Jeg kontakter dem via mail og får besked på, at den er forsinket grundet, at det er en import vare.
Efter ca. 7 dage mere skriver jeg igen til dem og modtager igen akkurat samme svar via mail.
Har igen skrevet og igen modtaget helt samme besked.
Så stop dog med de autobesvarelser, som bestemt ikke bliver modtaget positivt fra kundernes side, når de forsøger at komme i dialog.
Ingen service og på ingen måde villighed til, at imødekomme kundens utilfredshed og afhjælpe problemet på andet mulig måde, men derimod besked om, at man er velkommen til at afbestille,
Desværre kan jeg ikke få denne vare andet sted.
Køber aldrig hos dem mere.

Claus Mogensen tyckte detta omdöme var användbart

Boxer TV A/S

Ingen udstyr og ingen kontakt, men modtaget faktura der er meget forkert.

Sidder nu på 14 dag uden tv 2, da jeg modtog defekt udstyr.
Ligesom alle andre herinde kostede det mig sindsygt mange penge, at komme igennem. Da jeg ikke skulle købe blev jeg bedt om at vente igen og derefter viderestilt flere gange. Ingen kunne forklare hvorfor der kun var blå skærm, uanset hvad jeg gjorde.
Endelig blev jeg stillet om til en teknikker, som bestemt ikke var særlig kundeminded og han blev ved med, at bede mig trykke på menu, selvom fjernbetjeningen ikke reagerede, hvilket jeg flere gange fortalte ham og til sidst måtte blive noget negativ for, at han forstod at han havde nået min grænse for idioti, samtidig var det jo min telefon regning det gik ud over. Efter et godt stykke tid konstaterer denne "teknikker" så, at mit udstyr er defekt og at jeg skal have tilsendt nyt.
Selvom denne såkaldte teknikker lovede, at sende mig nyt udstyr har jeg intet modtaget, det er umuligt at komme igennem på telefon og jeg har skrevet til Boxer 2 gange via deres mail, men heller ikke her, får man andet end deres autosvar, der henviser til besvarelse inden 5 arbejdsdage,,,,, flot, hvorfor har jeg så intet hørt efter 14 dage. Nu modtager jeg så en faktura, der er alt for høj i forhold til, hvad tilbuddet lød på og hvad der står skrevet på ordre bekræftelsen, som jeg har fået tilsendt på mail.
Ved ikke hvor man får den "uddannelse" der hedder, bare få så mange kunder ind i systemet, som muligt og derefter skal de I ikke vigtige mapper og lægges på loftet.?
Har ikke i sinde, at betale en rød øre for mit ikke eksisterende udstyr og bestemt ikke eksisterende service.
TAK BOXER FOR DEN BEDSTE SERVICE I MAND`S MINDE.......-..

den 24 januari 2012

Svar från www.boxertv.dk

Hej Anita

Tak for behagelig samtale d.d.

Som aftalt sørger vi for at sende dig en ny modtagerboks hurtigst muligt.

Yderligere har vi gennemgået din faktura til betaling i februar, som var fejlagtig i forhold til de ordrebekræftelser du er blevet fremsendt. Der vil komme en ny reguleret faktura til dig.

Vi ser frem til, at du igen bliver en glad og tilfreds kunde hos Boxer TV.

Mvh. Maria, Boxer TV.

PROFIL - Anita Nielsens

profil bild av Anita Nielsen
Anita Nielsen
Recensent
Kvinna, 1970
Rønde, Danmark

Profiltext