PROFIL - Jesper Bachstein Nims

Omdömen (5)

Føniks A/S

Fantastisk god support ved køb af ny stationær

Jeg har ikke haft stationær i godt og vel 10 år, så har ingen forstand på køling og SSD. Jeg fik rigtig god vejledning ude i butikken i Tilst, og kunne hente computeren 3-4 dage efter. Da jeg hentede maskinen i butikken fik jeg en lille snak om hvad man kunne smide på sin SSD.

Rundt regnet en fantastisk oplevelse.

den 11 april 2014

Svar från Føniks A/S

Hej Jesper

Dejligt at høre du har været tilfreds med betjeningen.
Håber du er lige så glad for computeren :)
Vi takker for de pæne ord og håber på et gensyn.

Mvh. Stefan, Føniks A/S

boboonline.dk

Fantastisk onlinesupport og hurtig levering

Skrev om en seng hos boboonline online, og fik direkte support om netop det produkt jeg kiggede på. Fik sms om leveringen (endda en dag før end jeg havde regnet med). Leveringen var hurtig og endda om morgenen inden jeg skulle til forelæsning. Fantastisk timet! :)

Google

Pålidelig og præcis - hvis man kender metoderne

Google.dk virker altid, og man finder altid frem til det man søger, hvis man altså på forhånd kender lidt til de forskellige præfixes som man kan bruge på søgemaskiner.

iMusic

Dejligt, billigt og hurtigt.

Hver gang jeg har købt ved imusic.dk har jeg afhentet mine ordrer. Der har ikke været noget problem med varen eller servicen, og kan kun anbefale imusic.dk, da de har den bedste oversigt over priser, og specielle tilbud, som man ikke lige finder andre steder.

Meebox.net

Fedt.

Jeg har købt domæne ved Meebox.net, primært fordi at de kan jonglere med flere domænenavne på én gang, og har derfor lige flyttet mit gamle domæne til deres navneservere.

Det hele fungerer perfekt, men jeg ville ønske at det var nemmere at komme ind i kontrolpanelet (man skal logge ind 2 gange og trykke hele 3 gange, før at man når helt ind til kontrolpanelet - og det er for meget). - men har fundet ud af at der åbenbart er en genvej - fedt.

Udover det er der et problem når man arbejder med konti til ftp, da man ikke kan ændre i detaljerne efter at man har oprettet en ftp konto - og derfor må man slette ftp-kontoen og starte forfra. Lidt ærgerligt ift. brugervenlighed.

Det giver altså 5 stjerner alligevel!

Jacob Gremsko tyckte detta omdöme var användbart

den 23 januari 2012

Svar från Meebox ApS

Hej Jesper,

Jeg har lige et lille tip til dig. Du kan nemlig hurtigt komme ind på kontrolpanelet ved at gå ind på: ditdomæne.dk/cpanel - Så ryger du direkte ind i kontrolpanelet. :-)

Vi arbejder i øvrigt på et helt nyt kontrolpanel, som inden for de næste par måneder gerne skulle være klar til lancering.

Jeg håber det lige kan hive dig op på den sidste stjerne! :-)

Fortsat god dag!

Med venlig hilsen,
Patrick - Meebox.net
Mail: pt@meebox.net

PROFIL - Jesper Bachstein Nims

profil bild av Jesper Bachstein Nim
Jesper Bachstein Nim
Recensent
Man, 1987
Arhus, Danmark

Profiltext

Jesper. Studerende på Aarhus Universitet. Stor erfaring indenfor computer og IT.