PROFIL - Steffen Nyegaards

Omdömen (8)

Proshop

Fair priser, hurtig afsendelse og aktuel lagerstatus

Ingen problemer med Proshop som sædvanligt. Kan varmt anbefales til internet handel af PC hardware o.l. Deres lagerstatus er ajour ført og forsendelse sker hurtigt. Kan varmt anbefales.

ETU Forsikring

Useriøst, bliv væk!

Så længe du bare betaler fungerer det hele fint, men derfra går det hele ned af bakke. Vi i udlandet et år og flyttede først fra Århus til sommerhus i 1 måned før vi forlod landet. Vi flyttede først adresse til sommerhuse og derefter til mine forældre nogen dage før vi kørte mod lufthavnen. Derudover blev der meldt flytning på post danmarks hjemmeside. ETU fik godt den første flytning med, men fik ikke opdateret systemet med nr 2 flytning. De har så sendt regning til sommerhus adressen og derefter en rykker og derefter en politianmeldese og RKI. Jeg synes det er forargeligt at ETU ikke tjekker folkeregister oplysningerne når der pludselig mangler indbetaling og svar på rykkere og trusselsbreve fra en kunde som ellers overholder indbetalingsfrister og er skadefri. I stedet kommer man hjem til en bil som har kørt ulovligt rundt uden forsikring, som hvis indblandet i uheld var uden dækning og kunne skylde millioner og ende ud i personlig fallit. For at gøre det hele værre kunne vi så ikke bruge bilen før den fik nye plader (udgift på 1200kr som ETU ikke dækker) og det nye forsikringsselskab kan ikke give os en god pris på forsikringen fordi vi står som 0 års anciennitet med en bil fra 2009, købt med forsikringstilbud fra forhandleren, pga. en ”systemfejl” i forbindelse med inkasso erklæringen. Som tidligere kundeservice hos en af landets største aviser tjekkede vi ofte adresser manuelt for at undgå problemer som disse og det var for 20kr per avis, ikke 100000kr til flere millioner i potentielt udgift ved udækket uheld.
Altså:
- ETU kunne ikke finde ud af at slå adressen op i folkeregisteret anden gang modsat GF, to magasin abonnementer, brilleafbetaling og Oister.
- ETU vælger at tolke intet svar overhovedet som dårlige betalere der skal sendes til RKI i stedet for ”har nogen tjekket vi sender til den rigtige adresse for det er da underligt at der pludseligt blev helt stille?”.
- ETU politianmelder os og lukker forsikringen uden ansvar for evt. ulykke som ingen ved nu ikke er dækket.
- ETUs system fejler og gør det svært for os at få en ny forsikring som ikke er meget dyr pga. 0 års anciennitet (vi har åbenbart åbnet en bilforsikring og lukket den samme dag).
Så må I selv bedømme hvor mange ”forklaringer” fra ETU der virker sandsynlige. Enten er der noget om snakken eller også er der åbenbart mange dårlige kunder hos ETU.

Derudover er denne tråd nok interessant for mange http://www.bilgalleri.dk/for_messagedetail.aspx?msg_id=651500

den 22 augusti 2012

Svar från ETU Forsikring A/S

Vi har desværre ikke tidligere fået besvaret denne anmeldelse.

Det er jo ualmindelig trist læsning. Normalt afklares flytning til udlandet helt uden problemer, så noget må være gået helt galt i den konkrete sag. Det er på alle måder beklageligt.

For en sikkerheds skyld, vil vi nu teste vores system, i forhold relateret hertil.

Da kundeforholdet forlængst er afsluttet, vil vi ikke kommentere sagen yderligere her.

Peer Heitmann Madsen, Adm. direktør, phm@etuforsikring.dk.

Telia

Uforståelige regninger, dårlig service og inkompetent personale

Copy paste af mail til Telia da jeg ikke gider skrive det hele igen :):

Jeg har dags dato opsagt mit abonnement pga. særdeles dårlig service.
For det første fik jeg min mobil samt pung og ID stjålet og spærrede min mobil (en "service" i tager alt for meget for i forhold til jeres konkurrenter). Jeg ringede og fik bestilt en nyt simkort til city vest i århus som jeg kunne hente dagen efter. På trods af at jeg fortalte til kundeservice personen at jeg havde fået stjålet alt overvejede han ikke at fortælle mig at man skal fremvise ID ved afhentning af simkort (hvilket han jo vidste jeg ikke havde). Ekspedienten i butikken var meget usamarbejdsvillig selvom jeg både kunne fremvise helt nye dankort samt pinkodebreve til at understøtte min historie og hvem jeg er. Jeg kørte derfor hjem igen og fandt mit pas og fik udleveret sim kortet (det havde været lettere hvis kundeservice havde sendt det til adressen når han nu vidste det krævede ID at afhente). 2 dage efter jeg hentede mit nye simkort fik jeg så et nyt simkort med posten uden grund?

Jeg fik så en stor regning efter at have brugt min mobil som GPS i USA. Jeg er udemærket klar over at assisted GPS benytter triangulering til at finde en position hurtigt samt en server til at hente kort ned. Derfor havde jeg hentet hele USA kortet på min pc og overført den via USB til telefonen. Inde i GPS programmet havde jeg slået alt med internet fra og dobbeltpilen i højre hjørne der viser dataoverførsel samt tæller KB data overført, havde en streg over og der stod 0.0KB under hele turen. Derudover var telefonen meget lang tid om at få sig låst fast på GPS satellitterne hvilket er normalt når "assisted" slåes fra.
Jeg antog derfor at der ikke blev overført data (der stod jo 0.0KB hele tiden og der var en streg over pilene).

Jeg modtager så en regning på ca. 300kr data fra USA turen og ringer derfor til kundeservice som informerer mig om at det altid koster penge at bruge sin GPS i udlandet. Jeg insisterer på hun tager fejl og hun dobbeltchecker med sin supervisor for derefter at vende tilbage med en bekræftelse om at "det ALTID koster penge at bruge GPS i udlandet" på trods af at jeg siger til hende at jeg har slået assisted fra i softwaren. Hun ved ikke hvor jeg har hørt fra at det er gratis, men det passer ikke.

Jeres konkurrenter kan tilsyneladende godt forskellen på A-GPS og GPS? Måske skulle i efteruddanne jeres personale når hverken kundeservice personen eller supervisoren der blev spurgt kunne svare andet end "det koster ALTID penge at bruge GPS i udlandet"? https://www.telmore.dk/1210849531706/HelpFAQItem_C/hjaelp/helpfaq_3_infoomgps_hvaderforskellenpaagpsogagps

Side 108 og frem http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_5230_UG_da.pdf kan man læse om GPS funktionen, tjek evt. wikipedia også.

DET KOSTER IKKE EN KRONE AT BENYTTE DET GAMMELDAGS, SATELLITBASEREDE GPS SYSTEM HVIS ELLERS MAN KUNNE SLÅ DATAOVERFØRSEL ORDENTLIG FRA!

Træt af at diskuterer, det generelle lave service niveau og jeres alt for dyre priser, specielt for ting som genåbning af simkort efter tyveri gjorde at jeg opsagde mit abonnement.


Post script:
Det viser sig så efterfølgende da jeg googler det, at mange har haft problemer med store regninger og ikke har kunnet slå "assisted" helt fra. Det er åbenbart ikke nok at gå ind i GPS softwaren og slå det fra, selvom ikonet på dataoverførsel får streg over og den viser 0.0KB data overført.
Der findes en anden, svært tilkommelig menu, i hovedmenuen som omhandler GPS'en, men som ikke er koblet sammen med GPS softwarens indstillinger åbenbart. Her slåes alt andet end intern GPS fra OG SÅ ER DET GRATIS!

http://europe.nokia.com/support/product-support/e72/how-to/positioning/assisted-gps

Om det så er jer eller Nokia der burde tage dette problem op kan diskuteres, men telebranchen må formodes at tjene kassen på uforudsete ekstraregninger. Jeg var endda påpasselig og slog datatrafik fra i GPS softwaren... troede jeg.

Kent Storm tyckte detta omdöme var användbart

Samsung

Lidt hardware problemer, men super god service

Har flere af deres farvelaser printere og kombi farvelaser kopimaskiner stående hos familien og de har desværre i første generation haft problemer med fejlmeddelelser, papiroptag o.l., men hver gang har vi ringet til samsung som har sendt en tekniker ud med det samme. Servicen alene har kostet meget mere end produktet og det er utroligt at den opretholdes da sådan et service niveau nærmest må give underskud (ville selvfølgelig ikke være et problem med produkter der virker fejlfrit ;) ). Det giver til gengæld glade kunder.

DPD

Jordens ringeste fragtfirma

Jeg har nu for tredje gang oplevet et totalt kritisabelt forløb med DPD.
Første gang var et sæt MC dæk jeg købte i tyskland som blev sendt med DPD. Efter ikke at have afleveret pakken selvom jeg ventede hjemme hele den dag kundeservice fortalte mig pakken skulle komme på (8-16) fik jeg en seddel om forgæves levering (jeg bor på 3. sal så buddet gad måske ikke?). Jeg bestilte en genaflevering dagen efter, men gik denne gang glip af pakken da jeg ikke kunne blive hjemme hele dagen igen. Dækkene var afleveret ved min dør i opgangen som er tilgængelig for post, pizzabude o.l. på trods af at jeg ikke havde givet dem fuldmagt til at aflevere sådan, da 3000kr er meget at have stående på en gang.
Anden gang var en pakke med fondant som sikkert også var lidt for tung til at buddet gad at aflevere den på adressen. Efter at have ventet hjemme hvor den ikke kom forsøgtes der yderligere 2 afleveringer indtil jeg selv kørte ud og hentede pakken på depotet.
Her sidder jeg så tredje gang hvor jeg har genbestilt levering på firma adressen via dpdonline.dk og modtager intet. Jeg ringer til kundeservice som fortæller at det hele er ændret til ny levering, men at systemet ikke har registreret at jeg ville have den leveret til den adresse jeg lige havde tastet ind. Hvordan i al verden kan det lade sig gøre, når der står "bestil levering til dagen efter"?!? Efter så at have bestilt endnu en genaflevering er pakken så stadig ikke dukket op, "kundeservice" informerer ved 2. opkald at chaufføren er sikker på han har afleveret den "der hvor han plejer" (som er hvor??) for de diskuterede hvem der skulle have pakken med om morgenen. Chaufføren har så godt nok ikke fået skannet pakken og nu ved ingen hvor den er udover chaufføren som mener han har afleveret den til vores reception (der ikke har modtaget noget).

Tid er trods alt penge og det er sidste gang jeg har ventet hjemme fra 8-16 fordi deres chauffører ikke engang kan sige et time interval pakken kommer i hvis man ringer samme dag.

Undgå for alt i verden dette firma og insistér på at et andet fragtfirma benyttes når du handler online. Hellere betale lidt ekstra end at bøvle med så useriøst et fragtfirma. Pakker "bliver væk", leveres ikke eller fejlafleveres og kommunikationen med DPD er utrolig ringe.

BJ Trading

Hurtig handel, god service, dårlig emballering

Handlen foregik hurtigt og smertefrit. Dog var bundkortet sendt i sin kasse og ikke pakket yderligere ind, hvilket ikke er nok med den måde post dk håndtere pakker på. Org. emballagen er udstillings indpakning! og IKKE fragt indpakning som det også ses på tykkelsen af pappet.
Bundkortet formodes defekt og returneres, men BJ tester den til at virke og returnere uden beregning. Flot service! :)

Hifi Speed

Forkert vare, men fair ombytning

Jeg bestilte en boot-popper hos hifispeed. Da den kom frem var den en RAZE (Thansens mærke) som manglede halvdelen i æsken. Jeg snakkede med hifispeed som indrømmede at de ikke forhandlede RAZE og at det var mærkeligt at jeg havde fået den. Det lugter af at Hifispeed havde købt en thansen popper og sendt mig, men hvorfor æsken så manglede ledninger og monterings bracket kan ikke forklares.

Til gengæld fik jeg den ombyttet og fik returneret fragtomkostninger uden problemer, hvilket man har krav på iflg. købeloven.

Getmore

Hurtig levering, men beskadiget vare

Bestilte et Antec Fusion som ankom hurtigt som det er sædvanlig getmore standard når ting er på lager.
Dog var pakken sendt i org. emballage (som er lavet til udstillingsbrug og ikke til fragt) hvilket har resulteret i en bulet bagvæg der nu gør at toppen ikke kan skydes helt frem og lukke tæt.
Jeg har ingen intentioner om at bruge tid og penge på at sende den til RMA da nogen slag med en gummihammer kan løse det, men det er for ringe at produkter bare sendes i den salgsemballage de kommer i.
Pappet er alt for tyndt!

Morten Lassen tyckte detta omdöme var användbart

PROFIL - Steffen Nyegaards

profil bild av Steffen Nyegaard
Steffen Nyegaard
Recensent
Danmark

Profiltext