PROFIL - Esben Søndergaard Petersens

Omdömen (5)

Slipsefyr.dk

Konge!

Slipsefyr burde hedde Slipsekongen. Jeg skulle bruge butterfly til min galla, men det var først her jeg fandt nogle der var rigtigt fede! Udvalget er bare meget bedre. Fik min butterfly inden for 24 timer!

DækSkifte

Super fint!

Bestilte sommerdæk mandag, havde dem allerede tirsdag! Også til en god pris :-)

Telia

Snydt af sælger til et års binding

Jeg har en lille virksomhed, hvor jeg _konstant_ bliver ringet op af Telias salgsafdeling, der vil høre om jeg er tilfreds med mit bredbånd. Uge efter uge, det seneste år, har jeg fortalt dem, at jeg er meget tilfreds med mit nuværende bredbånd.

For en måned siden ringede Telia mig så op igen, og jeg forklarede ENDNU EN GANG, at jeg ikke var interesseret i at skifte. Hun begyndte dog, at tale om mobilt bredbånd, og jeg havde haft en lille interesse i at have net med på farten. Jeg sagde dog, at jeg kun ville prøve det hvis det ikke kostede mig noget _og jeg kunne sende det tilbage_. Hun lovede mig en måned gratis og at sende en konvolut med posten, så jeg kunne returnere modemmet, hvis jeg ikke var tilfreds. Jeg fik dog aldrig konvolutten, men jeg fik da et modem.

Der gik en måned, hvor jeg prøvede det et par gange, men det var som om hver gang jeg var uden for hjemmet, så var dækningen elendig (pænt sagt). Jeg ringede så for et par dage siden til kundeservice for at spørge hvor min konvolut blev af (jeg ville ikke have modemmet). De fortæller mig så, at jeg er BUNDET I ET HELT ÅR og ikke bare kan annullere aftalen. Jeg fortæller, at det ikke kan være rigtigt på grund af den aftale jeg har indgået med deres sælger. De bliver ved at sende mig rundt i systemet og snakke med alle mulige forskellige mennesker, men alle er de enige om, at jeg ikke kan annullere min aftale.

Nu er jeg så endt op med et abonnement på ELENDIGT MOBIL BREDBÅND, som jeg kan se frem til at eje i et helt år plus 3 måneders opsigelse (juhu), selvom jeg ikke har lyst. At Telia benytter sig af sådanne forretningsmetoder begriber jeg ikke, for de må da miste flere penge på denne negative anmeldelse og flytningen af mit private mobilabonnement end de gør på et års abonnement på mobil bredbånd.

den 15 februari 2013

Svar från Telia

Hej Esben

Tak for din bedømmelse af Telia.

Jeg er ked af at du oplever kontakten fra vores sælger som værende forstyrrende, da det ellers er vores mening, at give vores kunder en god service.

Jeg kan forstå at du har oprettet et mobilt bredbånd, som ikke lever op til dine forventninger. Men iht. den aftale du har indgået med sælgeren , så henvender du dig efter fristen som du mener i havde aftalt og som var 14 dage efter købet.

Jeg kan se at du allerede har været i kontakt med os vedrørende samme sag, og at du er blevet oplyst om hvilke muligheder du har , og som du selvfølgelig er velkommen til at bruge.

Hav en rigtig god dag.

Med venlig hilsen

Hana M.

Meebox.net

Fantastiske loadtider og fremragende service!

Jeg er efterhånden en garvet bruger af danske webhoteller, og har både flere års erfaring med On*.com og Surft***.dk - og jeg må sige Meebox er LANGT bedre end begge. De har virkelig forhøjet standarden af, hvad man kan forvente af sit webhotel i Danmark, både i form at server muligheder, load tider og service/support. Det er rart at nogen giver muligheder for litespeed og cronjobs, som udenlandske servere har tilbudt i mange år, men som de danske har haltet på.

Deres support har flere gange svaret mig uden for åbningstider og er utroligt hjælpsomme. Jeg havde et problem med et script og klagede min nød kl. 22.15 en Mandag aften, hvor man forventer der er lukket, men supporten hos Meebox svarede efter 5 minutter, og har virkelig brugt tid og energi på at sætte sig ind i mit meget specifikke problem og har hjulpet mig igennem problemerne - alt virker perfekt nu!

Surftown.dk

Middelmådige Surftown

Hvis du skal bruge Surftown til alt andet end en lille privat hjemmeside er det ikke godt nok! Hastigheden på deres servere (og ISÆR phpmyadmin) er fuldstændig latterlig, når de reklamerer med, at være de absolut bedste. Desuden er cPanel på ingen måde intuitivt eller lækkert. Ja, deres support er da nogenlunde, og produkterne er da også okay, men det er på ingen måde til mere end 3 stjerner! Alle der giver over 3 stjerner, er ikke fagfolk, der ved hvad en ordenlig server skal tilbyde, men derimod folk der leder efter et nemt WordPress setup eller lign. (hvilket også kan findes bedre og billigere end her).

Overordnet en middel præstation af "Danmarks bedste webhotel"

PROFIL - Esben Søndergaard Petersens

profil bild av Esben Søndergaard Petersen
Esben Søndergaard Petersen
Recensent
Man, 1991
Viborg, Danmark

Profiltext