PROFIL - Tina Heebølls

Omdömen (11)

The Fairytale Company

Blandet oplevelse

En af varerne, jeg ønskede, forsvandt undervejs i bestillingen i shoppen. Så måtte jeg vælge en anden i stedet. To af varerne, jeg fik, var efter min bedste overbevisning ikke magen til det foto, jeg bestilte ud fra. Til gengæld gik leveringen stærkt, og jeg har valgt ikke at bytte. Så en blandet oplevelse, men tøjet passer og ungerne er tilfredse.

www.SmartGirl.dk

Let at lade sig friste

SmartGirl præsenterer mange gode mærker og et stort udvalg, så det bliver sjovt og hyggeligt at lade sig friste i webshoppen. Og alt det "udenom" fungerer glimrende.

Gucca

Nemt!

Ingen ballade, bare hurtig levering af den ønskede vare!

quintess.dk

Nemt at købe fedt tøj

Meget tilfreds med website, gode tilbud og superhurtig leverance!

dk.bestseller.com

Smidig ordrebehandling - glimrende service

Herretøj til gave indkøbt hos Jack and Jones. Bestillingen gik nemt og ordren var fint pakket og korrekt. Endda var der en ekstra bonus-vare med, som jeg ikke havde været opmærksom på ved bestillingen, så det var en fin overraskelse.

NiceHair

smukt

Altid tilfreds med leverancer fra Nicehair. Kvikt, sikkert og fede produkter. Anbefaling uden forbehold!

Regovs

Stor tilfredshed

Købte en toilettaske fra Reisenthel og blev glædeligt overrasket over det store udvalg af Reisenthel-produkter hos Regovs. Dejligt at granske produktudvalget. Servicen var fantastisk hurtig og fuldstændigt gnidningsfri. Strålende!

Legeakademiet.dk

God service, hurtig forsendelse

Hej Legeakademiet

Jeg er tilfreds med forsendelsen, tidsrummet inden levering osv. Ganske fint. Jeg skal bruge gaverne som julegaver, og derfor er de endnu ikke pakket ud af æskerne. Æsken omkring "mus i osten" var ikke så godt i stand, så det lignede ikke lige en "lækker julegave", men hvis bare produktet inden i er godt... det håber jeg.
Jakobsstigen er taget i brug og giver nysgerrige blikke og fingering fra både børn og voksne. Godt, at den type legetøj findes endnu.

Mvh Tina

Den Gamle Skole

Godt legetøj

Jeg har købt magnetbogstaver - store, små og æøå. De er supergode, flotte, og mine drenge har megen glæde af dem. Også af, at magneten dækker hele bagfladen, så de ikke ridser tavlen. Købte også en æske med mus (puppets) - den er vildt charmerende og god kvalitet!!!

Jeg giver dog kun 4 stjerner, fordi hjemmesiden efterlader meget at ønske mht. hastighed på det tekniske. Et nyt design og format ville gøre oplevelsen bedre og hurtigere for mig. Dog fedt med videoer som illustration.

Tak for godt legetøj!
Mvh Tina

Vitabox

Hurtig og sikker service

Varerne pakkes sikkert og er fremme dagen efter bestilling. Altid gode tilbud og spændende varer på hylderne, samt en udmærket nyhedsservice. Har Vitabox ikke varen hjemme, så ringer de og informerer - og man får en hyggelig sludder. Det føles meget "hjemligt" :-)

PROFIL - Tina Heebølls

profil bild av Tina Heebøll
Tina Heebøll
Recensent
Kvinna, 1974
Danmark

Profiltext

Mor til to rappe drenge, ivrig netshopper af gaver og luksusprodukter, gerne first-mover på skønhedsprodukter, smykketrends, beklædning, hobbyprodukter og fødevarer.