PROFIL - Rein Haaks

Omdömen (15)

Roneklint Kajakcenter

Super service

100% i orden kajak butik og en service der er bedre end god :o)

Tue Trolle Jensen tyckte detta omdöme var användbart

Boldvideo

Super site.

Se fodbold mål uden dekkedarer..

Trustpilot

Super glad for jer.

Et rigtigt godt værktøj for e-shopperen.

Fullrate A/S

Lige i skabet

Ikke noget bøvl med dem.
- Du får hvad du betaler for! Det er vist den største ros man kan give nogen i deres branche.

Emaerket

Gangster metoder

Fakta: Vil du opsige dit "medlemsskab" hos E-Mærket skal du være meget opmærksom på opsigelsesdatoen, hvis du først kommer i tanker om at du skulle opsige aftalen når du får girokortet for næste år.. tjaa så er det allerede for sent.. Og du kan IKKE undgå at skulle betale for et HELT år mere!!!! De er iskolde i bagdelen og totalt ligeglade med dine motiver for at opsige aftalen (som minder om bondefangeri af værste skuffe) Ikke nok med at du ikke kan undgå at betale for et helt år så bliver du også slettet 7 måneder før tid!!! Du betaler altså for "medlemskab" i 7 måneder uden at være på deres side!! Bedrageri? eller i bedste fald, Snyd? jeg ved det ikke, det jeg ved er at man betaler for en vare man ikke får..

Det er så langt ude i hampen at et "firma" der skulle sikre at ingen bliver snydt behandler sine egne kunder lige på grænsen af det tilladelige - Det er mildt sagt en klam fidus de har kørende.

Man skulle klage til.... E-Mærket, naa den går vist ikke, så er det bedre at fortælle sandheden her (man bliver også behandlet meget bedre her som firma - Value for money det får man her)

Allan Nielsen tyckte detta omdöme var användbart

Ikajak

God service

Selvom de lige havde overtaget Actioncam kunne de godt levere mit kamera - det tog lidt ekstra tid hvilket ikke betyder noget da det først skal bruges når sæsonen starter.

Actioncam

God service

Selvom de lige var blevet overtaget kunne de godt levere mit kamera - det tog lidt ekstra tid hvilket ikke betyder noget da det først skal bruges når sæsonen starter.

DVD2U.DK

Danmarks bedste og billigste

No bullshit - lige ud af landevejen = Perfekt

De er 100% mit første valg når det handler om spil

Charlie Mikkelsen tyckte detta omdöme var användbart

Elgiganten.dk

De VIL vist være billigst

De lever overhoved ikke op til deres motto - Jeg kom og ville købe nogle video spil (og andre julegaver) hos dem i Næstved, alle de spil jeg skulle købe kunne jeg få billigere hos dvd2u.dk på nettet (også billigere end el-G's hjemmeside) men det var personalet fløjtende ligeglade med de svinede dvd2u til (kaldte dem bla. "skumle" og små!) det var nok det jeg blev mest skuffet over men de nægtede at matche prisen så man må kunne konkludere at de ikke vil være billigst når det koster dem noget.!

De får to stjerner for at have et krøllejern hjemme og oven i købet til den pris som de reklamerede med.

Biosyd

Altid god service

Tak til Anders for god betjening.

Ekstra Bladet

Alt alt for mange reklamer

Indholdet er hvad man kan forvente af et sladderblad så det er 2 stjerner værd og så koster det tre stjerner at alt deres reklamemøj trækker browseren i knæ, dér kunne de lære af alle de andre online-aviser (undtaget BT).

SAXO.com

Altid ok "betjening"

Har brugt Saxo mange gange - Det har altid fungeret.

Danske Bank

Meget dårlig service

Deres E-løsning er såmænd meget god men det er alle de andres også så det tæller ikke så meget, men at der kun er én kasse i den lokale bank, det er det der koster tre stjerner.

CBB Mobil

Danmarks bedste

Har brugt dem i årevis og har altid været tilfreds

Edbpriser

Edbpriser gør internettet brugbart!

Det er sider som EDBpriser der gør at jeg elsker nettet - Ikke en masse nonsens, kun det man skal bruge... BAM 5 stjerner til EDBPriser

PROFIL - Rein Haaks

profil bild av Rein Haak
Rein Haak
Recensent
Man, 1968
Masnedø, Danmark

Profiltext

En mand fra øhavet - Jeg handler rigtig meget på nettet da en sydsjællandsk pendler ikke kan nå at ose butikker (især ikke i Vordingborg.: de lukker før fanden får sko på).