PROFIL - Daniel Lübkers

Omdömen (6)

LØBEREN

Super service og lækre produkter.

Har lige købt et par Neton Gravity i Løberen i Esbjerg.
Fik som altid en super service ved kompetente ekspedienter og glæder mig til at komme ud på første tur i de nye sko.

Neptun Spa & Pool

Super service og levering før tid.

Vi bestilte et Topas 170 exclusive spabad i begyndelsen af januar, og blev lovet en formodentlig leveringstid på 1½ måned. Vi fik en rigtig fin service og vejledning inden købet.
Spabadet blev leveret efter ca 4 uger, og karret lever til fulde op til forventningerne.

Greenline A/S

Super netbutik

Super netbutik, med stort udvalg, god service og hurtig levering.

Har handlet der mange gange og aldrig oplevet problemer.

den 29 februari 2012

Svar från Greenline A/S

Hej Daniel
Mange tak for din flotte ros til os.. det glæder mig rigtigt meget at du er så tilfreds med vores indsats.

Ha en rigtig god dag.


Med venlig hilsen
Niels Behrsin Hansen
Greenline A/S

Topvvs

Manglende levering og vil ikke betale pengene tilbage

Vi bestilte et spabad for ca 1½ måned siden. d.19 december ringer jeg for at høre status på leveringen og får at vide den er klar til afsendelse. Dette bliver ligeledes opdateret i trackingsystemet, hvor ordren bliver ændret til "afsendt og luket". Siden har jeg adskillige gange forsøgt at få fat i topvvs der ikke har været til at få fat i pga. julen.

Opdateret 5/1-12: Vi har nu endelig modtaget et spabad. Dette er desværre blevet beskadiget under transporten. Og venter derfor stadig på et brugbart spabad.

TopVVS har yderst begrænsede telefontider på kundeservice, hvorfor vi istedet har været nød til at snakke direkte med transporfirmaet og leverandøren af spabadet.

Den lange leveringstid og det baskadigede kar er natuligvis fragtfirmaets skyld.

Opdateret 10-02-2012
Efter leveringen af det beskadigede spabad, valgte vi at annullere handlen, da vi på baggrund af den lange levering ikke længere stolede på den oplyste leveringstid på det nye spabad.
TopVVS arrangerede selv returnering af karret, hvilket selvfølgelig er en flot service. Dog er de knap så glade for at kreditere i henhold til den gældende lovgivning.
Hvis firmaet selv arrangerer returtransport er man ikke forpligtet til at udlevere varen før kreditering er foretaget. – Vi valgte alligevel at lade fragtfirmaet modtage karret, men nu 30 dage efter annonceringen hvor tidsfristen for kreditering er udløbet har vi ikke set skyggen af vores penge.
TopVVS kender tilsyneladende ikke den gældende lovgivning, hvorfor man som kunde hurtigt kan føle sig godt og grundigt snydt.

AV-Connection A/S

Super service og hurtig levering

Har handlet ved AV-Connection flere gange uden problemer, og altid hurtig levering.

wupti.com

Manglende levering.

Bestilte mandag d. 19 et køleskab, og ringede ringede før ordre for at sikre mig levering kunne nås inden jul. - "Ingen problemer, Vi har den på eget lager". Dagen efter ringer jeg for at få dette bekræftet og får samme svar. Torsdag 22 - Bliver ringet op og får at vide levering vil ske tirsdag d. 27. Jeg fortæller ham at det på ingen måder er tilfredsstillende da jeg har fået bekræftet levering inden jul. Han undersøger det med kørselsafdelingen og bekræfter levering d. 23 mellem 11 og 14. Fredag d. 23 Ringer kl 12 Og får at vide den ikke er sat til omdeling denne dag, da de først har fået den på lager samme dag. Jeg fortæller at det ikke er acceptabelt på baggrund af de foregående samtaler, hvor det er bekræftet levering kunne ske inden jul. Han vil vende tilbage efter at have snakket med kørselsafdelingen. Jeg ringer her efter hvert time, og får gentagne gange meldingen at de arbejder på at få den ud samme dag. Ved 5. opringning Kl 16:45 får jeg meldingen at de ikke kan nå at få den ud samme dag. Og at jeg kan ringe igen tirsdag.(Jeg er gennem disse samtaler blevet lovet at de ringer tilbage 4 gange (uden nogen opringning) Lørdag d 25 kl 10 får jeg en opringning af en ny medarbejder, da der står i systemet at han skal ringe. - På dette tidspunkt kan han naturligvis ikke gøre noget.
De har enten løjet med at varen var på eget lager / eller med begrundelsen for hvorfor den ikke kunne blive leveret. - Gentagne gange bliver man lovet at de ringer tilbage. - Bliver holdt hen, til der ikke kan gøres noget samme dag. Vi flyttede d. 23, og har derfor været uden køleskab i 5 dage julen over, på trods af der gentagne gange har lovet det modsatte.
Tirsdag d. 28 ringer jeg igen til kundeservice og beder om at tale med en overordnet. Jeg får her en mindre kompensation, og køleskabet blev leveret d. 28. (Derfor kan i snige jer helt op på 2 stjerner)

På baggrund af denne oplevelse handler jeg fremover ikke længere ved wupti

den 28 december 2011

Svar från wupti.com

Hej Daniel Lübker,

Tak for din anmeldelse. Vi vil meget gerne beklage den uheldige oplevelse du har haft. Det er rigtigt ærgerligt at forløbet ikke går som planlagt her i julen.
Vi håber at produktet som nu er blevet leveret lever op til dine forventninger.
Mvh. Maja, wupti support

PROFIL - Daniel Lübkers

profil bild av Daniel Lübker
Daniel Lübker
Recensent
Man, 1985
6710, Danmark

Profiltext