PROFIL - Henrik B. Lassens

Omdömen (14)

Batterishoppen

Jeg ville gerne have givet 10 stjerner...

... Men man kan kun give 5. :o)

Hurtig levering må jeg sige. og god E-mail kommunikation. Et sted jeg vil huske og anbefale.

Købte 4 AGM 26Ah. Batterier til min scooter, de er bare perfekte

Jeg vender tilbage :-)

Toejeksperten.dk

hurtig og nem

Super. hurtig levering. Gerne en anden gang igen

Scooter Shoppen

Scooter-shoppen konkurs?

Bestilte en støddæmper ved dem, til afhentning.
Kørte derud og blev møde af et skilt i døren: Scooter-shoppen er lukket, garantireparationer udføres, noget i den stil.

Smart ikke at lukke webshoppen og lade folk bestille med betaling af Dankort, så kan de lige tage dem med i købet. Gudskelov havde jeg valgt kontant ved afhentning.

EasyParts.nl

Umiddelbart godt, indtil:

Har købt der et par gange. Og det var rigtig godt. Varene kom efter noget tid. Men nu her hvor jeg har en vare i restordre, i 2 måneder, fik jeg email om at penge kom retur. de kom dog aldrig, og Easyparts siger de er tilbageført. men det passer desværre ikke, med den dato de skriver de skulle være tilbageført. og de er umulige at komme i dialog med yderlig. Så en advarsel til andre: KØB DER ALDRIG

[edit] Beløbet er kommet retur idag fredag den 19. Sjovt nok efter jeg anmeldte dem her på trustpilot, hvorefter jeg fik en mail fra dem.

Iøvrigt, trækker de beløbet med det samme når du bestiller, og ikke når de sender varen, så derfor kan det gå galt når en vare er i restordre.

Oister

Elendig dækning

Var egentlig tilfreds med Oister, Men dækningen er elendig. Bare jeg kørte rundt i vejle og til Bredballe så roamede den på TDC´s net.
Ikke engang dækning indendørs i Bredballe. Har nu skiftet tilbage til Telmore, der er dækning overalt. SKØNT.

KGI

helt ok, meget godt udvalg

Hurtig forsendelse, absolut. Og godt udbud af reservedele. Kunne godt ønske mig at i svarer på mails når man skriver til jer.

[Edit] I får lige den sidste stjerne, da det med mailene er blevet meget bedre. :)

Philip Haagen tyckte detta omdöme var användbart

Scooterparts

Sælger kopivarer selvom der reklameres med "original"

Kan absolut ikke anbefale Scooterparts. De sælger kopivarer selvom der reklameres med "original" Købte en Original karburator til Peugeot, op da jeg fik pakken stod der Imitation Gürtner. køber ALDRIG noget som helst der igen. Det er anden gang de fejler med en vare.

Danske Bank

Nu kan det være nok

Jeg har været kunde i Danske Bank i over 30 år. Jeg har ALDRIG har problemer med dem. Ok de har nok være blinde og døve da det gik derudaf. Men jeg har som alm. bruger, ikke andet end positive oplevelser med Danske Bank. Netbank, er perfekt, kan ikke gøres bedre. Jeg bliver i Danske Bank 4ever :-)

Rasmusoch Ressel tyckte detta omdöme var användbart

Pdashoppen

Hurtig og nem

Pdashoppen, kan helt klart anbefales :-)

QXL

Kan desværre ikke anbefale QXL

QXL er egentlig ok, Problemet er de mange elendige sælgere/købere der byder sine egne auktioner op. Og da QXL desværre intet gør ender det med en enkelt *. Så som handelssite kan jeg desværre ikke anbefale QXL, og især ikke når de tager 6% af salget hver gang.

Hans95 tyckte detta omdöme var användbart

PC Huset

Pc-Huset er konkurs

Nå, straks man roser dem går de konkurs :-D. jeg har så åbenbart ikke længere 2års garanti må mit nye bundkort, men heldigvis virker det. Hold da op, sikke en omgang. Næste gang stoler jeg på hvad andre skriver på trust pilot

Fullrate A/S

Fullrate, hvor nem kan det blive :-)

Jeg har haft Fullrate siden 2007. Det kører bare derud af, stadig med den gamle alm. Router de havde dengang. :o) det kan simpelthen ikke gøres bedre, man kan selv køre ens hastighed op/ned, man har indflydelse . har anbefalet 2 nye brugere til Fullrate og de er ganske tilfreds. And me too.

Andreas K. tyckte detta omdöme var användbart

Computerne

Computerne.com

computerne.com blev overtaget af SHG og Lukket.. IT-butikken blev overtaget af SHG og Lukket.. Multimedie Experten blev overtaget af SHG og lukket.. nu er SHG selv på vej til at blive lukket, da de er gået i betalingsstandsning.. talentløs..

SHG

meget dårlig af SHG

jeg havde et defekt bundkort jeg sendte retur til kreditering, dengang skrev de at det var defekt. nu har jeg så modtaget en rykker på 300kr testgebyr, da bundkortet jo var monteret i en maskine!!! (NEJ det var afmonteret i sin original emballage) det kunne en tekniker huske 3 måneder tilbage! vrøvl. nå men jeg betalte de 300kr da man jo ikke tør andet. nu kan jeg så læse de er gået i betalingsstandsning. ja tak de skulle jo nok score så meget som muligt. har handlet ufatteligt meget der, men håber nu de knækker nakken total. farvel SHG

PROFIL - Henrik B. Lassens

profil bild av Henrik B. Lassen
Henrik B. Lassen
Recensent
Man
Danmark

Profiltext