PROFIL - Henning Nielsens

Omdömen (5)

Cdon

Endnu aldrig svigtet

Pålidelig levering

Jensens

Skodrestaurant

Jeg var udmærket tilfreds indtil den dag, jeg skulle betale med mit gratis-bøf-kort efter 5 tidligere besøg. Nu fik jeg at vide, at dette kort skal præsenteres INDEN bestilling, ellers er det ikke gyldigt som betaling.
Dette undrede jeg mig lidt over, men forklaringen fandt jeg ved mit næste, og absolut sidste besøg på Jensens bøfhus: Nu fandt restauranten de 2 suverænt sejeste (ikke i positiv betydning) stykker oksekød frem, som jeg nogensinde er blevet præsenteret for på en restaurant. Min kone og jeg følte os ikke ligefrem godt behandlet, og jeg har ikke siden valgt Jensens, når vi skulle ud at spise. Når andre har foreslået restauranten, har jeg altid afvist, og hver gang fortalt dem hvorfor.

Jala Helsekost

Sød og næstekærlig betjening

Ved min seneste ordre (lito move og grøn te) glemte jeg at vælge en gratis gave. Folkene vælger så uopfordret at lægge et spændende D-vitaminpræparat i pakken - et absolut glimrende valg, særlig i disse mørke vinterdage. Tak for det!

Getmore

Pålidelig leverandør

Udmærket hjemmeside med information om produkterne. Ingen fejl begået i de handler, jeg har lagt hos Getmore. Dog undrer jeg mig over, at fragten bliver fordelt på varernes pris. Jeg havde hellere set lidt billigere produkter, mod at fragten bliver betalt separat - men selvfølgelig er det en fordel, når man bestiller få varer ad gangen.

PROFIL - Henning Nielsens

profil bild av Henning Nielsen
Henning Nielsen
Recensent
Danmark

Profiltext