Jernbanemuseum omdömen

Jernbanemuseum omdömen

Bra
7.9
från 0 - 10
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
Skriv ett omdöme
3 Trustpilot omdömen
|
Det senaste omdömet

omdömen

Om

trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Verdensklasse

Vi kommer flere gange om året. Selv min datter syntes at det er sjovt og spændende hver eneste gang.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Det perfekte sted

Det er lige stedet for far og søn eller lign.
Jeg var der i en ferie, hvor alt bare var klappet og tilrettelagt med diverse events og modeljernbaner der var udstillet ekstraordinært osv.

Det skal de have thumbs up for, nyt for dem der har været der før !
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Museum med Danmarkshistorie

Danmarks Jernbanemuseum i Odense er et jernbanemuseum, hvor man får et indblik i den historiske udvikning i forbindelse med jernbanens tilkomst i det 18.århundrede, både i Danmark men også i Europa.

På de fleste af sporene i den gamle remise ved siden af stationen i Odense, står der gamle restaurerede damplokomotiver, personvogne, diesellokomotiver samt den kongelige salonvogn, som Kongehuset skænkede Jernbanemuseet i 2001, da man fik den nuværende Salonvogn.

Men Jernbanemuseet er ikke bare tog, for færgerne har også fået plads i et specielt lokale, hvor duften af tjæret tovværk står en i møde når man går ind i lokalet. Færgemodellerne, hvoraf de fleste er fra Storebæltsoverfarten, genkalder for mange gode og hyggelige minder om færgefarten på Storebælt (Korsør-Nyborg) og (Halsskov-Knudshoved) om bl.a. kaffen, biksemaden og smørkagen. Men færgerne fra Kalundborg-Aarhus, Helsingør-Helsingborg, Rødby-Puttgarden og Gedser-Warnemünde har også fundet plads i udstillingen.

Jernbanemuseet afholder specialarrangementer som veterantogkørsel fra Odense til enten Nyborg eller Tommerup med enten damp-/dieseltrukket lokomotiver eller MA-Lyntoget (også kendt som 'Sølvpilen'), hvilket er en oplevelse værd.

På Danmarks Jernbanemuseum er der desuden mulighed for at købe mad i cafeteriet på 1.salen i højsæsonen, både koldt og varmt, men man er også velkommen til at medbringe sin egen madkurv og spise både indendørs og udendørs når vejret tillader det. Desuden giver entrébilletten 10% rabat, når man spiser hos Café From eller Restaurant Giraffen i Odense Banegårdscenter, der ligger ved siden af Jernbanemuseet.

Danmarks Jernbanemuseum er ikke svært at finde. Kommer man i bil fra Sjælland kører man fra på frakørsel 50 Fynske Motorvej og kører ind til centrum, hvor man svinger til venstre ad Dannebrogsgade, efter man er kørt under jernbanebroen. Der er mulighed for at parkere i Odense Banegårdscenter, dog koster det ca. 14 kr. i timen, hvilket kan betales med enten mønter eller dankort.

Fra Jylland kører man fra på frakørslen 52 Fynske Motorvej, og kører ind til centrum, hvorefter man følger samme rute for de sjællandske billister.

Vælger man at tage toget til Odense, så ligger Jernbanemuseet ved siden af stationen i Odense.

Är Jernbanemuseum ditt företag?

Lär känna dina kunder.
Helt enkelt få kontroll på ditt företag nu. Få verklig kundinsikt och svara på dina omdömen. Det är gratis.

Logga in som ditt företag Läs mer

Är det här ditt företag?

Prova Trustpilots exklusiva verktyg för insamling av omdömen - kom igång med vår Kickstart tjänst! Och kom ihåg, att svara på dina omdömen är helt gratis. Läs mer

Logga in som ditt företag

Jernbanemuseum Support

Om företaget

Danmarks Jernbanemuseum. Over 10.000 m2 med vogne og lokomotiver, busser, færgemodeller, modelbaner, minitog og legeplads.

Besök Jernbanemuseum

Trustpilots Åtaganden

Trustpilot garanterar en bättre online-shopping upplevelser för alla, vilket innebär att vi gör vårt allra yttersta för att bekämpa falska omdömen. Läs mer.

Om du upptäcker att falska omdömen har publicerats på din företagsprofil, vill vi höra om det. Kontakta Trustpilot här.

Prenumerant av Trustpilot

Det här företaget prenumererar på Trustpilot Business Services. Läs mer om våra tjänster för företag här.

Inga företag kan radera eller redigera givna omdömen.